ожете да изпращате вашите запитвания и поръчки

Можете да изпращате вашите запитвания и поръчки за реактиви под всякаква удобна за вас форма и по всеки удобен за вас начин. За да ускорите обработката на вашите запитвания и поръчки, ние препоръчваме следното:

Използвайте функцията за онлайн поръчка, когато поръчвате продукти от нашия каталог, това е удобно както за вас, така и за нас.
Моля, използвайте електронна поща, когато е възможно. Факсимирането е изключително ненадеждно и могат да възникнат сериозни грешки при получаване на поръчка по ухо по телефона. В много институции некомпетентните администратори инсталират неправилни филтри за спам, които може да не пропуснат отговора ни, препоръчваме да използвате пощенски кутии в безплатни пощенски услуги (според нашите наблюдения Gmail и mail.ru работят най -добре ). Ако не сте получили отговор в рамките на 3 работни дни, моля, изяснете съдбата на вашата заявка (поръчка) по телефона.
Когато заявявате продукти, доставени по поръчка, посочете необходимите количества. Ако е възможно, посочете английските имена на реагентите, които ви интересуват (можете да пропуснете руските) и техните общи съкращения, ако ги знаете.
Ако вече сте взели решение за доставчика, ако е възможно, посочете каталожните номера и опаковките (ако не са кодирани в каталожните номера).
Можем да ви предложим замяна на фирмата доставчик с друга в случаите, когато не можем да закупим продукт от посочената от вас компания или можем да предложим опции, които са по-привлекателни по отношение на съотношението цена-качество.